Schooltijden: ma, di, do: 08.30 -14.45
woe: 08.30-12.15
vrij gr 1 t/m 4: 08.30 -12.15 en  gr 5 t/m 8: 08.30-14.45

Welkom op de website van katholieke basisschool
De Bonifacius

Leren met plezier, samen met jou!

“Leren met plezier, samen met jou” dat is waar wij voor staan.We vormen met elkaar een hechte gemeenschap van betrokken leerkrachten, ouders en kinderen. Samen proberen we ieder kind tot zijn recht te laten komen, met evenveel aandacht voor de schoolresultaten als voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Plezier en respect gaan hier hand in hand en die balans draagt bij aan een stimulerende leeromgeving.

Onze school bestaat al sinds 1880, kortom het is een school met een lange geschiedenis. Jaren heeft de school gehuisvest gezeten in het mooie monumentale pand aan de Paradijslaan. Sinds maart 2011 zitten wij met alle groepen in een nieuw gebouw. Onze nieuwe school is voorzien van vele nieuwe snufjes, die het mogelijk maken om op een moderne manier les te geven. Deze moderne snufjes hebben wij gecombineerd met onze degelijke manier van lesgeven, waar wij om bekend staan. Rekening houdend met ieders kunnen, respect naar elkaar, orde, structuur en een goede sfeer staan hoog in het vaandel. De Bonifaciusschool is een middelgrote school en telt iets meer dan 420 leerlingen.

Gedurende de tijd op de Boni zorgen wij ervoor dat alle kinderen cognitief uitgedaagd worden en zich op dit gebied optimaal ontwikkelen. Ze verlaten de Boni met een rugzak vol kennis en vaardigheden die van pas komen in het voorgezet onderwijs. Daarnaast kunnen de kinderen door onze "Leefstijl" aanpak  voor sociaal-emotionele ontwikkeling deze rugzak zelfstandig, trots en met een zeker gevoel meenemen op de verdere ontdekkingsreis richting de toekomst.

Wilt u uw kind aanmelden? Dan geven wij u graag uitgebreide informatie over onze manier van werken en laten wij met trots onze mooie school van binnen zien, zodat u de sfeer kunt proeven en kunt ervaren of onze school bij u en uw kind past.

U kunt contact opnemen (0172-474389) voor een intakegesprek met:

Marlous Elstgeest en José Lagendijk-Buntsma (tweehoofdige directie)

Marlous Elstgeest: marlouselstgeest@morgenwijzer.nl
Jose Lagendijk-Buntsma: joselagendijk@morgenwijzer.nl